Agronomische ondersteuning
Verander taal

Zodra de bouw van de kas klaar is, kan Van der Hoeven tijdens het opstarten van diverse processen in de kas ondersteuning bieden. Wat betreft de agronomische ondersteuning, hebben wij de volgende mogelijkheden.

Teelt Consultancy

Onze in-house Crop Consultant, Louis van der Meer, kan worden ingehuurd. Te denken valt aan een meerdaagse training, maar de frequentie kan worden aangepast naar de bestaande behoeften.

Agronoom
Als u een agronoom in dienst wilt nemen, maar u weet niet goed welke, dan kan Van der Hoeven bemiddelen. Wij hebben geen agronomen in dienst, maar we hebben wel een netwerk van agronomen. Samen kunnen we op zoek gaan naar de juiste match, kijkend naar teeltervaring, locatie etc. 

ModulAIR platform
Kennisdeling vinden we bij Van der Hoeven erg belangrijk. Het doel van het ModulAIR Platform is dan ook het realiseren – in een informele sfeer – van kennisdeling tussen de deelnemers, het uitvoerig behandelen van de filosofie van de ModulAIR kas en het creëren van relaties tussen deelnemers, die ook buiten het ModulAIR Platform worden voortgezet. Het Platform is een terugkerend evenement, wat twee keer per jaar zal worden gehouden op verschillende plaatsen over de hele wereld en toegankelijk is voor klanten van Van der Hoeven, die een semi-gesloten ModulAIR kas hebben of die een ModulAIR kas aan het realiseren zijn.  

Website VDH Fotos 73 de889


 

 

Tuinbouwprojecten met IQ

 

Portfolio

logo_vierkant.png

Ons adres

Bezoekadres
Vrij-Harnasch 124
2635 BZ Den Hoorn
Nederland

KvK: 27217083

Neem contact op

t   +31 88 262 66 66
e 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul ons contactformulier in!

Blijf op de hoogte