Operate

Ons Operate & Maintenance (O&M) team is gespecialiseerd in het effectief ombouwen van een tuinbouwsysteem van inbedrijfstelling naar beoogde opbrengst.

Ons team leidt en traint ook het lokale team naar een zelfvoorzienend besturingsmodel. Op deze manier wordt het tuinbouwproject voor onze klanten risicovrij gemaakt vanuit productieoogpunt.

Succesvol een glastuinbouwproject opzetten vraagt ervaring en expertise van uiteenlopende facetten.

Ook ná de bouw blijft Van der Hoeven betrokken voor support op alle mogelijke terreinen. We nemen verantwoordelijke medewerkers net zo lang bij de hand totdat zij zelfstandig hun taken kunnen uitvoeren.

Voor investeerders voor wie ondernemen in de glastuinbouw niet hun core business is, neemt Van der Hoeven de opstart uit handen. Met een netwerk van ervaren kwekers zijn we in staat vanaf de start een specialist op uw bedrijf te stationeren. Het zijn kwekers die gewend zijn om een team van lokale medewerkers op te leiden tot zelfstandige professionals in de horticultural sector. Van teelt tot technische installaties.

Zo snel mogelijk self supporting

Hoe de begeleiding vorm krijgt, gaat in overleg met u als opdrachtgever. We kunnen verantwoordelijke medewerkers trainen, we kunnen ook complete teams voorbereiden op hun taken. Altijd is de doelstelling om projecten in zo kort mogelijke tijd self supporting te maken. Natuurlijk blijven er ook daarna nog specifieke vragen over. Via online support is er de mogelijkheid later alsnog kennis te delen. Ook kan een teeltspecialist op afstand meekijken naar belangrijke parameters voor het gewas, waarbij de ontwikkelingen op het gebied van autonoom telen een essentiële rol spelen.