Circular City Greenhouses
Turning Challenges into Opportunities

Scroll to content

Ons verhaal
Ons verhaal

Onze missie

Er is een groeiend besef in de wereld dat het beschermen van onze planeet essentieel is en dat dit vraagt om een veel duurzamere benadering van de landbouw. Het is bovendien belangrijk dat de wereld toegang heeft tot gezond voedsel. Onze missie is om wereldwijd duurzame technologieën te leveren voor de voedselproductie.

Bij Van der Hoeven ontwerpen, bouwen en exploiteren we duurzame kasprojecten die het hele jaar door hoogwaardige gewassen telen - zelfs in 's werelds meest extreme klimaten.

Expertisegebieden

Advisory

Design

Build

Operate

We modelleren zowel economische (zowel Capex als Opex) en duurzaamheidskenmerken van het verwachte conceptontwerp. Dit omvat ook gevoeligheidsanalyses om het risicoprofiel voor elk concept beter te begrijpen. Op deze manier kunnen we klanten adviseren om verantwoorde beslissingen te nemen.

Wij ontwerpen op maat gemaakte duurzame tuinbouwoplossingen. Dit omvat klimaatoplossingen, water- en elektrische systemen en alle bijbehorende logistieke apparatuur en systemen. Onze R&D en Design engineers werken in toegewijde teams aan optimale oplossingen voor onze klanten.

We bereiden en realiseren de ontworpen infrastructuur vanaf nul op locatie. Vervolgens wordt het turnkey tuinbouwsysteem in gebruik genomen en bedrijfsklaar getest.

Van der Hoeven is gecertificeerd door HortiQ, een kwaliteitscontrolesysteem voor het ontwerpen en bouwen van kassen op basis van ISO 9001. Van der Hoeven streeft naar nul incidenten en ongevallen op de bouwplaats.

Ons Operate & Maintenance (O&M) team is gespecialiseerd in het efficiënt brengen van een tuinbouwsysteem van inbedrijfstelling naar geplande productie. Door dit te doen, wordt het tuinbouwproject voor investeerders risicovol gemaakt vanuit het oogpunt van het opstarten van de productie.

Anywhere

We streven ernaar om lokale middelen toe te wijzen voor onze projectrealisatie en operaties. Waar we waarde toevoegen, werken we samen met lokale fabrikanten en dienstverleners. Zo dragen we actief bij aan een lokaal tuinbouw-ecosysteem.