Jouw carriere

Maak deel uit van de toekomst van de tuinbouw.

Wil jij werken binnen een sector die een grote maatschappelijke impact heeft door bij te dragen aan wereldwijde voedselzekerheid? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij opereren wereldwijd in de glastuinbouw en het is goed om te weten dat ervaring in deze sector niet vereist is om ons team te komen versterken. We moedigen professionals aan met ervaring in andere technische sectoren. Het overstijgen van conventionele grenzen is cruciaal voor onze vooruitgang.

Bij Van der Hoeven benutten we de diverse talenten van onze medewerkers. Of je nu expertise hebt in teelttechniek, energietechniek, kasconstructie of het ontwikkelen van succesvolle bedrijfsmodellen, wij hebben plaats voor jou. Het belangrijkste is dat je graag wilt werken binnen een bedrijf met een vooraanstaande positie in de internationale glastuinbouw.

Onze kernwaarden

Innovatie

Duurzaamheid

Betrokkenheid

Ondernemerschap

Betrouwbaarheid

Jouw toekomst

Wij staan open voor de creativiteit en (verbeter)initiatieven van onze medewerkers. Door mensen uit andere sectoren aan te nemen, stimuleren wij innovatieve inzichten. Wij geven onze medewerkers de ruimte en instrumenten om initiatieven uit te voeren en ondersteunen hen daarbij. Aandacht voor de optimale inzet van onze medewerkers gaat voor ons verder dan werkresultaten alleen. Wij hebben oog voor het welzijn en de behoeften van mensen, zowel individueel als organisatie breed.

We hechten waarde aan het betrekken van mensen bij de visie en doelstellingen van de organisatie, we investeren in een prettige en veilige werkomgeving en we waarderen onze medewerkers. We functioneren als team en zijn er voor elkaar. We kunnen op elkaar rekenen en ondersteunen elkaar bij het behalen van gezamenlijke successen.

Onderdeel van Arvesta

Van der Hoeven is onderdeel van Arvesta, een sterke speler met meer dan 120 jaar expertise in de land- en tuinbouwsector. Arvesta biedt klanten over de hele wereld de beste oplossingen, en adviseert en bouwt samen aan de land- en tuinbouw van morgen, dankzij de smartfarming solutions, innovaties en duurzame oplossingen.

Werken in hechte teams

Samen met je collega's de lat hoger leggen voor de toekomst van wereldwijde duurzaamheid in de glastuinbouw.

Ontmoet je collega's

Peter-Jan

Stan

Abdulhadi

Hugo

Laten we samen aan onze toekomst beginnen

Wil jij deel uitmaken van onze toekomst, maar staat de baan die je zoekt er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom, deze kunt u indienen via HR@vanderhoeven.nl. Neem contact met ons op als je wilt bespreken welke functie bij jouw professionele achtergrond en kwaliteiten past, of als je andere vragen heeft.

Marleen
van Goch

HR Consultant

Heleen
van der Vaart

HR Manager