Jouw carriere

Maak deel uit van de toekomst van de tuinbouw.

Werken in een sector met een grote maatschappelijke impact: bijdragen leveren aan voedselzekerheid, wereldwijd. Loop jij daar warm voor?

Wij zijn wereldwijd actief in de glastuinbouw. Goed om te weten dat ervaring in die sector geen voorwaarde is om ons team te komen versterken. We investeren ook in professionals die ervaring hebben in andere techniekgerelateerde sectoren. Over onze grenzen heenkijken helpt ons vooruit.

Daarom doen we bij Van der Hoeven een beroep op de kwaliteiten van uiteenlopende medewerkers. Medewerkers met een teelttechnische of juist energietechnische achtergrond. Medewerkers die thuis zijn in de constructie van een kas en in het construeren van een succesvol businessmodel. Maar altijd medewerkers die graag werken bij een bedrijf met een vooraanstaande positie in de internationale glastuinbouw.

Onze kernwaarden

Innovatie

Duurzaamheid

Betrokkenheid

Ondernemerschap

Betrouwbaarheid

Jouw toekomst

Wij staan open voor de creativiteit en (verbeter)initiatieven van onze medewerkers. Door mensen uit andere sectoren aan te nemen, stimuleren wij innovatieve inzichten. Wij geven onze medewerkers de ruimte en instrumenten om initiatieven uit te voeren en ondersteunen hen daarbij. Aandacht voor de optimale inzet van onze medewerkers gaat voor ons verder dan werkresultaten alleen. Wij hebben oog voor het welzijn en de behoeften van mensen, zowel individueel als organisatie breed.

We hechten waarde aan het betrekken van mensen bij de visie en doelstellingen van de organisatie, we investeren in een prettige en veilige werkomgeving en we waarderen onze medewerkers. We functioneren als team en zijn er voor elkaar. We kunnen op elkaar rekenen en ondersteunen elkaar bij het behalen van gezamenlijke successen.

Werken in hechte teams

Samen met je collega's de lat hoger leggen voor de toekomst van wereldwijde duurzaamheid in de glastuinbouw.

Ontmoet je collega's

Peter-Jan

Stan

Abdulhadi

Hugo

Laten we samen aan onze toekomst beginnen

Wil jij deel uitmaken van onze toekomst, maar staat de baan die je zoekt er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom, deze kunt u indienen via HR@vanderhoeven.nl. Neem contact met ons op als u wilt bespreken welke functie bij uw professionele achtergrond en kwaliteiten past, of als u andere vragen heeft.

Marleen
van Goch

HR Consultant

Heleen
van der Vaart

HR Manager

Lidy
Gelderland

HR Advisor