Over Ons
Verander taal

In een wereld waar duurzaam en lokaal geteelde producten voorop staan, wordt de vraag naar high-tech, efficiënt ingerichte kassen steeds groter. Een uitdaging die Van der Hoeven Horticultural Projects op het lijf geschreven is. Al sinds 1953 ontwerpen en realiseren we wereldwijd tuinbouwprojecten die telers en investeerders in staat stellen maximaal rendement te halen uit hun investering.

Als full-service partner bieden we onze klanten een compleet pakket met disciplines aan, vanaf haalbaarheidsstudies tot aan teeltadvies. Nazorg hebben we hoog in het vaandel staan, mede hierdoor creëren we lange termijnrelaties met onze klanten. Daar zijn we trots op. Onze collega’s van Enthoven Techniek-Patron Agri Systems voegen hun specialisme op het gebied van elektrotechnische installaties, klimaatcomputers, belichting en watertechnische installaties toe aan de high-tech turn-key projecten die we wereldwijd realiseren.


Werken bij Van der Hoeven Horticultural Projects betekent werken bij een professionele, sterk groeiende, collegiale organisatie met toonaangevende internationale projecten. Elke dag werken we met 150 professionals aan de optimalisatie van onze projecten, ontwikkelen we innovatieve systemen en zetten we samen een stapje extra. Altijd met hetzelfde doel: op maat gemaakte projecten voor onze klanten. Onze technieken, welke we voortdurend innoveren, leveren een positieve bijdrage aan relevante milieuvraagstukken en wereldwijde voedselzekerheid.

https://enthoventechniek.nl
https://patronagrisystemsinternational.nl
Vacatures
Momenteel heeft Van der Hoeven Horticultural Projects de volgende vacatures: 

Project Manager
Innovation Manager
Sales Manager 

Project Controller

Open sollicitatie
Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je open sollicitatie met hierin je motivatie, expertise en Curriculum Vitae naar Heleen van der Vaart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


%MCEPASTEBIN%

Als gerenommeerde projectorganisatie hebben we onze bedrijfsvoering zo vormgegeven, dat kwaliteit altijd gewaarborgd is. Zo zijn we lid van de AVAG, de brancheorganisatie voor de Nederlandse kassenbouw- en installatiesector. En met de certificatie conform de normen van HortiQ is er nog een extra garantie in handen voor een vlekkeloze uitvoering. Ook als het gaat om aspecten als veiligheid en gezondheid. Strikte maatregelen en uitgebreid omschreven protocollen laten er geen twijfel over bestaan, dat in de fase van realisatie volgens alle actuele regels en richtlijnen wordt gewerkt. Wij zijn in het bezit van het BRL 8000 certificaat.

U kunt hier onze Algemene AVAG voorwaarden downloaden.


AVAG logo groen CMYK 025a0      HortiQ corporate cmyk 5924a

Met een team van 60 professionals werken wij dagelijks aan het innoveren van onze kassen. Met o.a. inhouse Engineers, Designers en een R&D-afdeling volgen wij de vraag en trends op tuinbouwgebied wereldwijd op de voet. Nieuwe type kassen als ModulAIR en HACo, maar ook onze NOVI-SOL kassen komen uit eigen koker. 

P4130012 0108 5eb64  

U kunt hier onze Inkoopvoorwaarden downloaden.
U kunt hier onze Algemene AVAG Verkoopvoorwaarden downloaden.Van der Hoeven Horticultural Projects B.V., gevestigd aan Vrij-Harnasch 124, 2635 BZ Den Hoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Tuinbouwprojecten met IQ

 

portfolio

logovierkant

Ons adres

Bezoekadres
Vrij-Harnasch 124
2635 BZ Den Hoorn
Nederland

KvK: 27217083

Neem contact op

+31 88 262 66 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van der Hoeven

Blijf op de hoogte