Diensten
Verander taal

Zodra de bouw van de kas klaar is, kan Van der Hoeven tijdens het opstarten van diverse processen in de kas ondersteuning bieden. Wat betreft de agronomische ondersteuning, hebben wij de volgende mogelijkheden.

Teelt Consultancy

Onze in-house Crop Consultant, Louis van der Meer, kan worden ingehuurd. Te denken valt aan een meerdaagse training, maar de frequentie kan worden aangepast naar de bestaande behoeften.

Agronoom
Als u een agronoom in dienst wilt nemen, maar u weet niet goed welke, dan kan Van der Hoeven bemiddelen. Wij hebben geen agronomen in dienst, maar we hebben wel een netwerk van agronomen. Samen kunnen we op zoek gaan naar de juiste match, kijkend naar teeltervaring, locatie etc. 

ModulAIR platform
Kennisdeling vinden we bij Van der Hoeven erg belangrijk. Het doel van het ModulAIR Platform is dan ook het realiseren – in een informele sfeer – van kennisdeling tussen de deelnemers, het uitvoerig behandelen van de filosofie van de ModulAIR kas en het creëren van relaties tussen deelnemers, die ook buiten het ModulAIR Platform worden voortgezet. Het Platform is een terugkerend evenement, wat twee keer per jaar zal worden gehouden op verschillende plaatsen over de hele wereld en toegankelijk is voor klanten van Van der Hoeven, die een semi-gesloten ModulAIR kas hebben of die een ModulAIR kas aan het realiseren zijn.  

Website VDH Fotos 73 de889


 

Een kas bouwen is vooral organiseren, coördineren en regisseren. Van der Hoeven is gewend het gehele projectmanagement op zich te nemen. Doordat we al vanaf het adviesstadium bij uw project betrokken zijn, kennen we alle ins en outs van uw aanstaande kas. Voor alle vragen is er nog maar één aanspreekpunt. Uw eigen projectmanager heeft kennis van alle zaken die maar van belang kunnen zijn. Financieel, logistiek, technisch: altijd is hij de directe schakel tussen uw eigen team en het team van specialisten van Van der Hoeven. 

Het is vooral goed projectmanagement dat het verschil kan maken tussen een goede en een optimale realisatie. Daarom houden we al in een vroeg stadium rekening met alle actuele eisen en lokale richtlijnen – niet op de laatste plaats de eisen die te maken hebben met (voedsel-)veiligheid. Als wereldwijd ervaren toeleverancier zijn we gewend te opereren onder uiteenlopende omstandigheden. En onderdeel van een efficiënt werkend projectmanagement is uiteraard ook een goede after-sales service. Ook ná oplevering staat Van der Hoeven voor u klaar om oneffenheden snel glad te strijken, zodat niets u in de weg staat voor een optimale teelt.

Website VDH Fotos 74 677e8Voorafgaand aan het ontwerp en de bouw van een tuinbouwproject, voert Van der Hoeven een haalbaarheidsonderzoek uit. Er wordt gekeken naar de locatie en de specifieke klimaatomstandigheden voor het project. Hierin wordt het klimaat op invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld temperatuur, luchtvochtigheid en lichtinstraling per individueel uur per jaar geanalyseerd. Met deze informatie kan ons klimaatmodel een zeer nauwkeurige indicatie geven van welke componenten er nodig zijn voor een optimaal rendement. Met deze informatie wordt inzichtelijk gemaakt, wat er in de toekomstige kas plaats vindt en welke problemen men kan verwachten. Advies over de meest financieel gunstige plantdatum en wat voor stress-momenten een teelt kan ervaren, levert een waardevol inzicht dat het belang van componenten helpt inzien. Ook de meerprijzen van duurdere componenten, zoals bijvoorbeeld diffuus glas, kunnen worden meegenomen om uit te rekenen wat de invloed is op de terugverdientijd en algemene haalbaarheid van het project. Het resultaat wordt gepresenteerd in de vorm van een locatie gebaseerde analyses (LBA i.v.m. internationale karakter) waarin klimaat, klimaat plus geschatte opbrengsten of zelfs een volledig financieel model kan worden geselecteerd. Voor de laatste dient een uitgebreide vragenlijst te worden ingevuld en verzoeken wij u contact op te nemen met uw desbetreffende regiomanager.  

Tuinbouwprojecten met IQ

 

Portfolio

logo_vierkant.png

Ons adres

Bezoekadres
Vrij-Harnasch 124
2635 BZ Den Hoorn
Nederland

KvK: 27217083

Neem contact op

t   +31 88 262 66 66
e 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul ons contactformulier in!

Blijf op de hoogte