Medewerker inkoop

  • Van der Hoeven
  • 32-39 uur
  • MBO

Van der Hoeven Horticultural Projects.


The future of horticulture technology.

The world is increasingly realizing that we need to preserve our planet. The world population is growing steadily and increased frequency and severity of extreme weather is now more apparent than ever. Due to climate change and population pressure, we need to take a much more sustainable approach to what we grow and how we grow it. Van der Hoeven’s ambition is to contribute to a world that is able to produce enough safe and healthy food.

De functie: Medewerker inkoop

Je maakt inkooporders aan in het systeem en controleert de daaruit voortvloeiende orderbevestigingen.

Daarnaast bewaak je de levertijden van de verschillende inkooporders en maakt waar nodig een koppeling met de transportplanning. Je hebt contact met leveranciers en informeert de interne organisatie over de status van orders en eventuele afwijkingen. De afdeling is continu bezig om de ondersteuning van de organisatie verder te optimaliseren en jij draagt hier actief aan bij.

Jouw Profiel

  • Je hebt een MBO opleiding afgerond en administratieve werkervaring opgedaan.

  • Je hebt affiniteit met techniek. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  • Ervaring met computersystemen en programma's als Excel en Outlook is een vereiste.

  • Je werkwijze kenmerkt zich door nauwkeurigheid en klantgerichtheid en je werkhouding is flexibel. Zowel zelfstandig werken als werken in teamverband past bij jou.

Wat kan je verwachten?

Bij Van der Hoeven vinden we het belangrijk om er als team voor elkaar te zijn. We helpen en ondersteunen elkaar in ons werk, leren elkaar dingen over ons werk en van onze ervaringen. Zo streven we samen steeds weer naar succes.

Wij investeren in de toekomst van onze medewerkers, met:

  • VDH Academies, een intern kennisdelingsplatform
  • Gratis werkfruit
  • En ook door plezier.

We hebben een actieve personeelsvereniging met een goed gevulde activiteitenagenda, die bijvoorbeeld zorgt voor een borrel of barbecue op kantoor of iets leuks voor de kinderen met kerst.
Daarnaast is er op kantoor veel ruimte voor gezelligheid en een potje pool en worden er natuurlijk afdelingsuitjes georganiseerd.

Interesse?

Let’s start our future together!

Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar onze HR-afdeling, via: hr@vanderhoeven.nl.

Heb je nog andere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nice to meet you

Marleen
van Goch

HR Consultant

Heleen
van der Vaart

HR Manager

Lidy
Gelderland

HR Advisor