Over Ons
Open Panel

Privacyverklaring
Van der Hoeven Horticultural Projects B.V., gevestigd aan Vrij-Harnasch 124, 2635 BZ Den Hoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.vanderhoeven.nl

Vrij-Harnasch 124, 2635 BZ Den Hoorn
Tel: +31 88 262 66 66


Persoonsgegevens die wij verwerken
Van der Hoeven Horticultural Projects B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Naam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Van der Hoeven Horticultural Projects B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Van der Hoeven Horticultural Projects B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de
  website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Van der Hoeven Horticultural Projects B.V.  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn of, indien een dergelijke verplichte wettelijke termijn niet van toepassing is, niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het realiseren van de doelstellingen waarvoor uw persoonsgegevens werden verkregen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Uw (persoons)gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij Van der Hoeven Horticultural Projects B.V. daartoe gehouden is op grond van een wettelijke plicht of rechterlijk bevel.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Van der Hoeven Horticultural Projects B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Van der Hoeven Horticultural Projects B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Van der Hoeven Horticultural Projects B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Van der Hoeven Horticultural Projects B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als gerenommeerde projectorganisatie hebben we onze bedrijfsvoering zo vormgegeven, dat kwaliteit altijd gewaarborgd is. Zo zijn we lid van de AVAG, de brancheorganisatie voor de Nederlandse kassenbouw- en installatiesector. En met de certificatie conform de normen van HortiQ is er nog een extra garantie in handen voor een vlekkeloze uitvoering. Ook als het gaat om aspecten als veiligheid en gezondheid. Strikte maatregelen en uitgebreid omschreven protocollen laten er geen twijfel over bestaan, dat in de fase van realisatie volgens alle actuele regels en richtlijnen wordt gewerkt. Wij zijn in het bezit van het BRL 8000 certificaat.

U kunt hier onze Algemene AVAG voorwaarden downloaden.


AVAG logo groen CMYK 025a0      HortiQ corporate cmyk 5924a

 

Momenteel heeft Van der Hoeven de volgende vacatures:

- Project Manager


- Designer


- Sustainability Manager


Engineer Installations


Site Manager


- Shipping Assistant


Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Stuur je open sollicitatie met hierin je motivatie, expertise en Curriculum Vitae naar Heleen van der Vaart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een team van 60 professionals werken wij dagelijks aan het innoveren van onze kassen. Met o.a. inhouse Engineers, Designers en een R&D-afdeling volgen wij de vraag en trends op tuinbouwgebied wereldwijd op de voet. Nieuwe type kassen als ModulAIR en HACo, maar ook onze NOVI-SOL kassen komen uit eigen koker. 

P4130012 0108 5eb64  

 

Tuinbouwprojecten met IQ

 

portfolio

logovierkant

Ons adres

Bezoekadres
Vrij-Harnasch 124
2635 BZ Den Hoorn
Nederland

KvK: 27217083

Neem contact op

+31 88 262 66 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van der Hoeven

Blijf op de hoogte