Nieuws
Change Language

Leuven, België & Den Hoorn, Nederland - 15 juni 2020 - Arvesta, de fullservice-partner van boer en tuinder, gebaseerd in België, zet zijn internationale groei verder en neemt een minderheidsparticipatie in Van der Hoeven Horticultural projects, een Nederlands bedrijf dat state-of-the-art oplossingen biedt inzake tuinbouwtechnologie en hiermee mondiaal één van de grootste en sterkst groeiende spelers is. 

Van der Hoeven, dat gevestigd is in Den Hoorn (Nederland) ontwikkelt, plaatst en onderhoudt hoogtechnologische oplossingen voor de glastuinbouw. Het gaat daarbij met name om turnkey-projecten met in huis ontwikkelde toptechnologie die niet alleen innovatief maar tevens duurzaam is. Dankzij een sterk team met eigen engineering en R&D is Van der Hoeven een toonaangevende wereldspeler die grote tuinbouwprojecten realiseert. Van der Hoeven focust zich op complete oplossingen voor het telen van veilige en gezonde gewassen, met een maximaal rendement waarbij het gebruik van water, voedingsstoffen, energie en arbeid wordt geoptimaliseerd.

Na een jaar van voorbereidingen heeft Van der Hoeven onlangs het eerste ModulAIR Platform georganiseerd in Australië op 13 en 14 februari. Het doel van het ModulAIR Platform is het realiseren – in een informele sfeer – van kennisdeling tussen de deelnemers, het uitvoerig behandelen van de filosofie van de ModulAIR kas en het creëren van relaties tussen deelnemers die ook buiten het ModulAIR Platform worden voortgezet. 

 

Horticultural projects with IQ

 

Portfolio

logo_vierkant.png

Our Address

Visitor address
Vrij-Harnasch 124
2635 BZ Den Hoorn
The Netherlands

Chamber of Commerce: 27217083

Contact us

t   +31 88 262 66 66
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fill in our contact form!

Stay up to date