Over Ons
Open Panel

Als gerenommeerde projectorganisatie hebben we onze bedrijfsvoering zo vormgegeven, dat kwaliteit altijd gewaarborgd is. Zo zijn we lid van de AVAG, de brancheorganisatie voor de Nederlandse kassenbouw- en installatiesector. En met de certificatie conform de normen van HortiQ is er nog een extra garantie in handen voor een vlekkeloze uitvoering. Ook als het gaat om aspecten als veiligheid en gezondheid. Strikte maatregelen en uitgebreid omschreven protocollen laten er geen twijfel over bestaan, dat in de fase van realisatie volgens alle actuele regels en richtlijnen wordt gewerkt. Wij zijn in het bezit van het BRL 8000 certificaat.

U kunt hier onze Algemene AVAG voorwaarden downloaden.


AVAG logo groen CMYK 025a0      HortiQ corporate cmyk 5924a

 

Met een team van 60 professionals werken wij dagelijks aan het innoveren van onze kassen. Met o.a. inhouse Engineers, Designers en een R&D-afdeling volgen wij de vraag en trends op tuinbouwgebied wereldwijd op de voet. Nieuwe type kassen als ModulAIR en HACo, maar ook onze NOVI-SOL kassen komen uit eigen koker. 

P4130012 0108 5eb64  

Momenteel heeft Van der Hoeven de volgende vacatures:

- Project Manager


- Designer


- Sustainability Manager


Engineer Installations


Site Manager


- Shipping Assistant


Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Stuur je open sollicitatie met hierin je motivatie, expertise en Curriculum Vitae naar Heleen van der Vaart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tuinbouwprojecten met IQ

 

portfolio

logovierkant

Ons adres

Bezoekadres
Vrij-Harnasch 124
2635 BZ Den Hoorn
Nederland

KvK: 27217083

Neem contact op

+31 88 262 66 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van der Hoeven

Blijf op de hoogte