Onze kennis is ook uw kennis

foto Onze kennis is ook uw kennis

Een kas bouwen heeft maar tot op zekere hoogte te maken met profielen, met installaties en met techniek. Tuinbouwprojecten ontwikkelen is vooral een zaak van kennis geworden. De schaal en de complexiteit van de internationale tuinbouw vragen van tuinbouwtoeleveranciers - kassenbouwers voorop - steeds meer expertise. Die knowhow heeft een internationaal opererende bouwer als Van der Hoeven in huis. Al sinds 1953 lopen we voorop in de ontwikkeling van de kas en de integratie van installaties in de kas.

Pro-actief en betrokken als adviseur
Van der Hoeven is een proactieve, betrokken adviseur die vanaf fase één meedenkt over de ideale projectcondities. Op elk vlak kunnen we u van dienst zijn. Of het nu gaat over de interne logistiek, de energie-efficiency, de milieutechnische condities of de financiële haalbaarheid. Daarom is het ook interessant om Van der Hoeven in te schakelen als consultant. In die rol hebben we immers een voorsprong: doordat we in eigen huis engineeren en fabriceren, zijn we als geen ander op de hoogte van de technische mogelijkheden - en beperkingen. Van onze adviseurs mag u daarom een objectieve kijk verwachten. Eén die altijd de reële haalbaarheid van uw project als basis heeft en beantwoordt aan de eisen van HortiQ met de strengste richtlijnen in de Nederlandse kassenbouw en de AVAG, brancheorganisator van de Nederlandse kassenbouw- en installatiesector.

Ook service als het nodig is
Uiteraard maakt ook een adequate serviceverlening onderdeel uit van het dienstenpakket. Projecten van Van der Hoeven voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. En zodra er ergens een technisch probleem is, voldoet ook onze serviceorganisatie aan die hoge normen. Waar ook ter wereld zijn we in staat om snel in te grijpen als professioneel optreden nodig is. Bij van Van der Hoeven heeft u dus maximale zekerheid over de continuîteit van de bedrijfsvoering.