Nieuws
Open Panel

Begin van dit jaar vond het derde ModulAIR platform plaats in Zuid-Australië bij Sundrop Farms. Het platform is een initiatief van Van der Hoeven, in het leven geroepen om nóg meer uit de ModulAIR kassen te halen en van elkaars kennis te leren. De groep bestaat inmiddels uit 26 man, een aardige groei sinds de start in 2016 met 8 deelnemers. We interviewden één van de deelnemers van de laatste bijeenkomst in Australië: Phil Ritchie van Rijk Zwaan.


De Verenigde Arabische Emiraten is wellicht niet de eerste locatie waar je een kas zou verwachten. Niets is minder waar. De ontwikkeling van ons intelligente en duurzame HACo-systeem, maakt het mogelijk om ook in dit lastige woestijnklimaat optimaal te kunnen telen. 

De eerste grote opdracht voor kassen met het gepatenteerde HACo-systeem komt uit Japan. Dit tuinbouwproject beslaat 128.269 m² en bestaat uit drie kassen waar sla, tomaten en paprika's geteeld gaan worden. 

In november 2015 leverden we de eerste fase van het project in Ekibastuz succesvol op. Inmiddels heeft dezelfde klant binnen een jaar een contract getekend voor de uitbreiding van wederom 5 hectare. Tijdens de ontwerpfase is besloten om de 2e fase in te richten ten behoeve van groenteteelt, in tegenstelling tot de rozenteelt in fase 1.

Wielrennen is een favoriete sport onder Van der Hoeven personeel. We hebben dan ook fietstenues laten maken. Inmiddels zijn de tenues in gebruik en is er zelfs al een wedstrijd mee gereden.

 

Tuinbouwprojecten met IQ

 

portfolio

logovierkant

Ons adres

Bezoekadres
Vrij-Harnasch 124
2635 BZ Den Hoorn
Nederland

KvK: 27217083

Neem contact op

+31 88 262 66 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van der Hoeven

Blijf op de hoogte